Hakron in de spotlights bij Grond- Weg- & Waterbouw!

2024-08-14, Nieuws

Wij zijn officieel verhuisd naar een gloednieuw hoofdkwartier in Tubeke! GWW-Bouw België geeft een blik achter de schermen: Deze state-of-the-art locatie is niet alleen ruimer, maar ook een duurzame stap voorwaarts.

Verhuizing Artikel

Wat mag je verwachten?

  • Breder aanbod: Hakron biedt nu een nog breder scala aan producten en diensten voor de bouwsector. Of je nu op zoek bent naar specifieke bouwmaterialen of naar totaaloplossingen, Hakron heeft alles in huis.

  • Duurzaamheid centraal: Hakron zet volop in op een groenere toekomst. Denk maar aan het gebruik van zonnepanelen, elektrisch materiaal en circulaire oplossingen.

  • Innovatie op de kaart: Met de lancering van Hakron-Fortius, gespecialiseerd in duurzaam betonherstel, en Bricksupport, een innovatieve geveldrager, bewijst Hakron dat het blijft investeren in de toekomst.

“Al deze stappen passen perfect in onze missie om de klant zo breed mogelijk te ontzorgen” aldus onze bestuurder Nicolas Brams.

Waarom je dit artikel moet lezen:

Wil je weten hoe Hakron jou kan helpen bij jouw bouwprojecten? Of ben je gewoon benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector? In het volledige artikel op GWW-Bouw vind je alle informatie over de verhuizing, de nieuwe diensten en de duurzaamheidsdoelstellingen van Hakron.

Ontdek de toekomst van de bouw samen met Hakron!

Lees het volledige artikel hier!