Product in de kijker: AFI-element op Gent-Sint-Pieters

2024-09-25, Producten, Nieuws, Projecten

Op de drukke werf van station Gent-Sint-Pieters, onder leiding van VALENS SA/NV & AB-Eiffage, wordt elke seconde benut. Om de strakke planning te kunnen garanderen, hebben ze gekozen voor de innovatieve AFI-elementen van 68 cm hoog.

Voordelen

Deze elementen bieden voordelen die cruciaal zijn voor het succes van dit project:
πŸƒπ™Žπ™£π™šπ™‘π™‘π™š π™žπ™£π™¨π™©π™–π™‘π™‘π™–π™©π™žπ™š: de AFI-elementen kunnen snel en eenvoudig tussen de wapening geplaatst worden, wat de bouwtijd aanzienlijk verkort.
πŸ‘Œπ™‘π™šπ™§π™π™€π™€π™œπ™™π™š π™ π™¬π™–π™‘π™žπ™©π™šπ™žπ™©: de perforaties in het element zorgen voor een optimale verdeling van de druk, wat resulteert in een sterkere en duurzamere constructie.
πŸ’ͺπ™π™‘π™šπ™­π™žπ™—π™žπ™‘π™žπ™©π™šπ™žπ™©: of het nu gaat om asymmetrische toepassingen of op maat gemaakt, de AFI-elementen kunnen aan elke situatie worden aangepast.
πŸ‘·π™‘π™šπ™žπ™‘π™žπ™œπ™π™šπ™žπ™™: het zelfdragende karakter van de elementen vermindert de noodzaak voor extra ondersteuning, wat de veiligheid op de werf ten goede komt.
Kortom, de AFI-elementen zijn een slimme en efficiΓ«nte oplossing voor stortonderbrekingen. Ze combineren snelheid, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid, waardoor ze een onmisbare schakel zijn geworden in dit project.
Bedankt Valens & AB voor de fijne samenwerking.