Nederland | verkoop@hakron.be

   
Home Over Hakron Producten Engineering Downloads Hydroseal Nieuws Contact
Online catalogus


prefab winter waterdicht duurzaam beton anker geluid innofix veilig ufo

Catalogus download
download catalogus


Hakron Engineeringproducten | Waterkerende systemen | Doorvoeren | KRASO-programma

KRASO-programma

 
KRASO-programma
KRASO-programma (afbeelding 2)
KRASO-programma (afbeelding 3)
KRASO-programma (afbeelding 4)
KRASO-programma (afbeelding 5)

KRASO-programma met MPA-goedkeuring

Met KRASO bieden wij u een gegarandeerd en door de MPA (Materialprüfungsambt Nordrhein-Westfalen) getest programma waterdichte doorvoeren" klemdichtringen en pompputten aan. Per type staat aangegeven tot welke druk het product getest is.

KRASO-doorvoeren

Onze KRASO-doorvoeren zijn voorzien van een viervoudige geribde waterkering uit elastomeer. Dit olie-" bitumen- en rioolwaterbestendige materiaal wordt al jaren gebruikt voor waterdichte voegenbanden die ingestort worden in beton. Deze viervoudige geribde waterkering wordt door middel van een speciaal procédé op de buis gevulkaniseerd. Deze methode maakt het mogelijk deze speciale waterkering toe te passen op nagenoeg elke diameter.

Hiermee ontstaat een gegarandeerd waterdichte aansluiting" ook bij een continue waterdruk. Natuurlijk is zorgvuldig verdichten van het beton rond de KRASO-doorvoer hierbij een vereiste.

KRASO-doorvoeren kunnen op elke gewenste wandmaat worden aangeleverd; ook zijn er universele (inkortbare) maten. Naast doorvoeren zijn ook overschuifmoffen en bochten leverbaar met de KRASO-waterkering.

KRASO-klemdichtringen

Om de doorvoeren rond een leiding waterdicht af te dichten leveren wij een compleet programma klemdichtringen uit EPDM met roestvast staal (A2-kwaliteit ). Bij de KRASO-klemdichtringen zijn de klembouten op de onderflens gelast. Hierdoor zijn er geen doorgaande boutgaten" hetgeen extra risico op lekkage voorkomt. Voor elke situatie is de juiste klemdichtring snel leverbaar of te produceren.

KRASO-pompputten

Wij leveren een uitgebreid programma prefab-pompputten uit beton en kunststof. In standaard uitvoeringen of met aansluitingen volgens uw opgave. Snelle plaatsing en gegarandeerde kwaliteit.

KRASO-specials

Ook bieden wij u oplossingen voor doorvoeren in bestaand werk in bijna elke situatie. Vraag onze technisch adviseurs naar een passend advies voor uw bouwwerk!


Artikelnummers Documentatie 2D/3D/CAD/BIM Video Bouwdetails Bestektekst

Bekijk de laatste catalogus (PDF, 35MB) of bel Verkoop: 054 31 76 76.

CATALOGIDSTRING: 11394, RECID: 5637223484

© 1990 - 2021 Hakron bvba

 


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Laatste nieuws

Hakron Deurne is verhuisd!

Doe mee met de Hakron euro poule!

Doorwerken in de winter

Schenking Kinderkankerfonds


Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Antwerpen

Engineer